mandag 5. juli 2010

Venus fra Milo

.. heter denne damen. Ifølge Google er Venus fra Milo en etterligning av Afrodite fra Melos, en antikk gresk skulptur og en av de mest kjente kunstverkene fra antikkens Hellas. Min utgave ble funnet på Crazy Prize for et par dager siden, og med god bærehjelp kom hun hjem og ble plassert for å stå midt i rosebedet å passe på :-)
Apropos roser - for to innlegg siden var jeg usikker på om den første rosen i innlegget virkelig var Nina Weibull - nå skjønner jeg at det ikke var det, men Montana. Rosen ble enkel da den var helt utfoldet, og den var helt lik en annen som blomstret - nemlig Montana! Jeg vet jeg har to av den.
Ikke er jeg rose-ekspert, det er vel tydelig :-)

Jeg har mange blomster som står eller henger i pergolaen. Mest petunia/surfina. Ikke alltid jeg vet hva som er hva av det heller altså :-) 
Etter regnværet her ene dagen, fikk jeg bekreftet hvorfor jeg har de fleste under tak. De som sto på terrassen, måtte knipes en hel del, og ser noe pjuskete ut etter å ha fått vann på blomstene! 

Den lime-grønne surfinaen på bildet er blitt veldig fin i dette  trippel potte-opphenget. Den holder seg stort sett under taket - avhengig av hvordan vindkulene herjer med den, men har så langt vært like fin, uansett vær og vind. 

I natt var jeg våken lenge, sto til og med opp en liten stund, - men gikk og la meg igjen uten å gå ut. Mørkeredd så det holder. Det blåste stormkast, og regnet trollkjerringer. Jeg lå som en propell i sengen å bekymret meg for datteren som skulle ta toget neste morgen. Langt og med flere bytter - kom hun til å finne neste tog i Oslo? Rundt og rundt i sengen - lurer på om... 
Lyder som fikk meg bekymret.... - var det vannlekkasje i hage-slangen - var det døra til gjestehytta som sto å slo, ville pellisene holde seg på plass i plantetrappen??? Ikke greit å få sove når det er så mange bekymringer på en gang :-) Men - pellisene sto fint på plass i plantetrappen foran le-veggen. Det var ikke lekkasje i vannslangen, og hyttedøra/vindu var trygt låst og lukket. Og datteren sitter p.t. på siste tog - snart fremme på Åndalsnes! Ingen bekymringer igjen! Nå skal blomsterguri ta en vannerunde - det regner nemlig ikke nok :-) Ha det fint du som kikker innom !   

4 kommentarer:

Mete sa...

Åh, så deilig du har det! Og moderlige bekymringer er der alltid - uavhengig av ungenes alder :-) En gang mamma, alltid mamma!

Ellen Walnum sa...

Surfina Lime er definitivt blitt en av mine favoritter blant surfina. Den var faktisk en av de få som klare seg forholdsvis bra gjennom alt regnværet i fjor, men er defintitivt finest hvis den får være under tak.

yanmaneee sa...

supreme clothing
kobe byrant shoes
air jordans
kobe shoes
yeezy shoes
yeezy shoes
jordans
nike sb
lebron james shoes
kd 10

cepeth sa...

dig this gucci replica handbags click now replica louis vuitton helpful hints replica ysl