mandag 28. mars 2011

Det spirer og det gror!

En liten tur ut med kamera i dag:

Klosterklokkene vokser enormt hver eneste gang jeg ser de nå :-) Det er en av vårens beste budbringere!Klematisene har jeg spredd over snart hele hagen. Gjett om jeg ble fornøyd da jeg fikk se en som tydeligvis har tenkt å overleve den kalde vinteren. Det er "Guernsey Cream". Vakker er den!

Jeg fant ingen andre beviser for at det er andre som lever, men har fremdeles håp!


Julerosen har kommet med knopper, så nå er det nok ikke så lenge igjen før den står i full blomst :-)


Klatrerosene foran huset lever ihvertfall. Dette er "Flammentanz". Jeg har sett på en "ekspertvideo" hvordan jeg skal få de til å blomstre mer jevnt ved å "la greinene gå i slalom" - det skal testes i år!Det er ting som kan tyde på at våren er her altså :-)

Ha en knakende god uke!

10 kommentarer:

Bille sa...

Herlige bilder som får meg til å lenge til feriehagen! Der finnes også klematis, julerose og klatrerose, jeg må nok vente 2-3 uker til...

... sa...

Hei :)
Takk for besøk på bloggen min og kommentar.
Hos deg er våren virkelig kommet ser jeg. Fine bilder :) Søt julerose, og så mange klosterklokker på vei opp. Snart kan du glede deg over blomstring.

Mete sa...

Herlig! Det ER vår nå :-)

Helena sa...

Hej o kul att du tittat in hos mig!
Jag ser en del vårtecken hos dig:-)
Vet du hur jag fick min 'Flamentanz´att blomma?
Jag gav den till grannfrun ;-)fniss
Lycka till med din:-)
Hälsningar Helena!

Mia sa...

Jag blir lika grön av avund som din trädgård börjar bli. Så långt det har kommit hos dig. Själv har jag aldrig gillat vit interiör och jag ska sannerligen erkänna att jag inte gillar vit exteriör heller, inte nu längre.. Men Clematisen, det var da väldans tidigt, eller?

Anne (Moseplassen) sa...

åå, så masse herlige vårtegn du har!
Her er kommet litt her og, men langt kortere en hos deg. Vår er herlig!

Gentiana nivalis sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Så masse vårtegn du har! Ja, det blir nok sprengfylt inne om ikke våren forter seg litt her også! :-)

Turid sa...

Herlig vårtegn i hagen din nå - det er bare å nyte!!
Ha en fortsatt fin dag.

Bente sa...

Tusen takk for koselig hilsen fra deg i min blogg! :o)

Det var UTROLIG deilig å se de vårlige bildene i bloggen din. Her hos oss har det kommet nesten en halvmeter med snø i de siste dagene. Men, i dag er det sol og mildt, så jeg håper den smelter unna, fort.
Gleder meg veldig til våren, nå.

Klem fra Bente

Flora sa...

takk for hyggelig kommentar på bloggen min! så mange fine vårtegn i hagen din!! gøy å følge med på at naturen våkner til vår:) God helg!