lørdag 22. januar 2011

På`an igjen

Etter en liten gjennomgang av frøboksen må jeg bare bryte sammen... og bestille nye frø! Mange av de frøposene jeg hadde var på uforklarlig vis tom! Planene om å droppe alle frøkjøp gikk til dundas i løpet av et kvarters tid. Og så viser det seg at det rett og slett har vært en sann fornøyelse å få bruke bestillingsfingeren igjen. Det er så mye fint jeg bare MÅ HA :-)
Så - idag har jeg bestilt:
Zinnia Tenuifolia "Red Spider", Nicotiana Alata "Grandiflora", Ipomoesa Nil "Sunrise serenade", Zaluzianskya capensis "Midnight Candy", Phlomis cashmeriana "Kashmira", Oenothera versicolor "Love Promenade", Rhodochiton atrosanguineum - blodbeger, og det kan jeg knapt få nok av. Nå var det meningen å vise bilde av blodbeger og fuschia fra hagen i fjor - men alle bilder vil legge seg sideveis, så det er ikke så greit å se....Jaja, det slik det ble i dag, og så krysser jeg fingrene for bilder riktig vei i fortsettelsen!!!
Enda er det snø og is som dominerer rundt hus og hage. Jeg har ikke vært på inspeksjon hverken i drivhus eller gjestehytte enda, men skjønner at det nærmer seg. Ja - for det går mot vår :-) Hei så lenge!

5 kommentarer:

Linda sa...

Ja nå nærmer det seg:) Jeg skal inspisere frøboksen når jegkommer hjem fra fjellet, spennende:) Men heller ikke å forakte å bestille litt nytt:) Gleder meg til å følge deg i en ny sesong:) Klem

AnitaH2 sa...

Ikke ett unødvendig frø der, spør du meg!
;-)
Det er bare å gi seg hen!

Marit sa...

Lett å la seg rive med av fristende frøsider. Vi har alt for lang vinter her i landet, ikke rart vi får abstinenser på vår og sommer :)

Mete sa...

Godt du også har grepet til fornuft :-)
Frø kan man ikke få for mye av...
Og mye snadder du har bestilt! Våren er vel rett og slett rett rundt hjørnet!

krepsemor sa...

Så fint å se at du er i gang igjen, Blomsterguri =) Nå går vi spennende tider i møte, med stadige titt i pottene, for å se om der er kommet spirer! Oj, jeg må i kjelleren og sjekke frøsådden i plantekuvøsen min....Lykke til!