fredag 14. januar 2011

Til helga...

skal jeg så de første frøene! Så-jord er innkjøpt og jeg vet hvor jeg skal hente minidrivhusene fra :-) Måke meg vei ned til hageboden..... og akkurat nå snør det kattunger i bøtter og lass utenfor!
Tro det eller ei - jeg har ikke bestilt en eneste ny frøpose! I år skal jeg bruke av det som finnes i frø-kassa mi. Ikke fikk jeg sådd alt i fjor, og mye av det er planter jeg har lyst å ha i hagen i år også. Om det blir noe såing av stauder har jeg ikke klart å bestemme meg for enda. Tiden vil vise, og jeg skal rapportere etterhvert som jeg kommer igang. Noe forteller meg at det kommer til å bli mer enn nok frø - selv uten nyinnkjøp :-) Og så er det fremdeles tidlig på året... Bildet er fra sådden i fjor, og da hadde jeg myyye :-)
Drivhuset er fremdeles temmelig stivfrossent. Jeg har ikke satt på varme i vinter, og da raser ikke snøen av så lett heller. Snøen i fjor var nok med på avgjørelsen om ikke sette på varme. Jeg tenker med skrekk på all snømåkingen. Jaja - god trim, jeg vet det. Får god trim foran inngangspartiet og garasjen, og det holder lenge for meg :-) Men - drivhuset står nå der å venter på meg, og det er koselig å tenke på. Ha en god helg folkens!

6 kommentarer:

AnitaH2 sa...

Godt å klamre seg fast til så-tanker og drømmer sånn som det laver ned nå, ja!
Har bestilt noen få poser, jeg da. Men svært behersket. Synes jeg selv...
;-)

krepsemor sa...

Så flott å være i gang, ikke sant? Ønsker deg lykke til med sådden i alle fall =)

Mia sa...

Då startar den nya sesongen hos dig. Misstänker likaväl att växthuset blir fullt iår också, även om du inte beställer nya frön. Lycka till :)

Anita sa...

Da er du i gang denne helgen med sådden! Det blir nok ikke før til neste helg med meg. Jeg regner med at selv om du ikke har kjøpt noen nye frø i år, så blir det nok mer enn nok i drivhuset ditt i år også....:) Husker i fjor....du hadde en enorm flott blomsterflor, og det var ikke mange, (om det var noen i hele tatt)i hele blogglandia som hadde så mange planter som ble drevet fram i drivhuset sitt som deg! Lykke til med sådden:)

Ellen Walnum sa...

Her fikk jeg også tatt den første omgangen med frøsådd dag. Godt å være gang:)

Mete sa...

Fått sådd litt nå?!? Eller ble helgas nedfall fra oven for heftig? Jeg har priklet første runde allerede, og det kan blir traaangt om plassen fremover!
Men det er deilig. Selv om hovedgesjeften for tiden er den himla snømengden som laver ned. I går skuffet jeg for livet - og da vi kom fra hytta nå hadde det selvsagt rast fra både hus- og garasjetak..
Så var det på'an igjen...