torsdag 12. januar 2012

Det spirer!!!

Det tok ikke lang tid før det poppet opp spirer av pellis-frøene jeg sådde sist helg. Og omtrent samtidig som jeg oppdaget spirene fikk jeg besøk av "snekkeren". Han starter prosjekt "hagestue" i midten av februar.... Det betyr vel at jeg kan bestille frø til sommerblomster...... :-)
Kjenner at det kribler i kroppen etter å så mer, og det hjelper absolutt ikke med frø-katalogene som popper ned i postkassen. Foreløpig har jeg god kontroll - tror jeg. Jeg har ikke engang åpnet katalogen fra Impecta. I frøkatalogen fra Botanisk verden har jeg foreløpig bare blinket ut en fiolett Meconopsis Valmuesøster, og en Petalostemum purpureum "Stephanie" som "må ha". Enn så lenge har jeg ikke vært innom Rara Vaxter - der pleier det å være mer som frister, men så er det greit å måtte holde seg under 200,- grensen :-)
Forelipig nyter jeg synet av en vakker bukett hvite tulipaner. Vi må ha litt innekos på denne årstiden også!

Snart er det helg og værmeldingen sier sol og plussgrader. Planlegger en rekognosering i hagen. Kanskje dukker det opp noe spennende?

Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

krepsemor sa...

Lilla Meconopsis ja, var det den lilla fylte? Den var bare rålekker, men syns frø fra Botanisk verden var ganske dyre! Er vant til å bestille fra utlandet =) Så flott med spiring, og nå har du vel snart hendene fulle med prikling, he-he!
Hagestue holder vi også på med, og til våren skal det henges opp gamle fiskegarn i taket, og garnkuler og annet maritimt stæsj! Gleder meg til å se din ferdig!

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

SÅ herlig med spirer! Og planer! Jeg har mye frø i hus, men må få en oversikt før jeg bestiller mer. I morgen er tulipan-dagen, så da blir det tulipaner hos meg også. Kjempekoselig med litt vår inn i huset nå. Og sol - det blir det kanskje her også !!! Kos deg!

AnitaH2 sa...

Noen gammelkjente blant det som titter opp?
:-)

Elsa sa...

Spiring allerede? Jeg har ikke fått frø i jorda ennå, men det blir etter helga. Da skal jeg så pelliser og blodbeger.
Spennende med hagestue, gleder meg til å se bilder.
Ha en fin helg:-)

Tigertina sa...

Ååå, vårfornemmelser! :D
Spirer, og skjønne tulipaner!
Kos deg! :D