lørdag 7. januar 2012

Da starter sesongen!


Sesongen har altså begynt, for i dag har jeg nemlig sådd 11 sorter pelargonium. Fant det best å holde meg til det som allerede okkuperer  drivhuset. Kan vel få klemt inn et par til her og der - ihvertfall med litt om-møblering.
Det har så langt vært en hyggelig vinter. Ikke for kaldt, og bitte-litt snø er alt vi har sett. Pellisene  blomstrer og gjør sitt ytterste for å ta seg godt ut. Bare synd at jeg ikke bor i drivhuset. Får jo bare sett de når jeg vanner èn gang i uken. Håper dette skal endre seg nå i det nye året. Vi har lenge hatt planer om en hagestue i tilknytning til huset, og den kommer forhåpenligvis på plass om ikke altfor lenge. Det er ihvertfall lov å håpe. Snekkere er noen merkelige skruer - aldri godt å vite når de dukker opp. Når  hagestuen er på plass skal pellisene flytte, og drivhuset skal atter en gang bli stedet for sommerblomster og andre rariteter som måtte dukke opp.
Frøene jeg har sådd i dag er fra Rara Vaxter og fra en hagevenninne på andre kanten av byen. Alt er nye navn og det blir spennende å se hva som kommer opp!
Du skal nok få høre når det skjer noe :-)

Inntil da: Godt nytt år alle sammen!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Se der ja!! Jeg klippet mine ned for en stund siden, og håper det gikk bra alikevel.
Kjenner også at det rykker i frøfoten nå ja.

Lill-Kristin sa...

Så flink du er :-) Jeg fikk frø i posten nå nettopp og må nok lage en såplan. Hadde planer om å redusere antall sorter og mengde i år, men det kan jeg bare glemme. Målet i år må være å få til bloggen :-)

krepsemor sa...

Har du ikke hørt om daybed? Du har da plass til det mellom alle pelargoniene? He-he! Det ser veldig frodig ut allerede, selv om vi bare skriver januar! Har du på varme, og har du frostvakt i drivhuset ditt? Det skal bli spennende å følge deg også i 2012!

Margareth sa...

Se som det bugner av pelliser!!! Åh gjett om jeg er misunnelig! Mine har nok ikke tålt flyttingen til ny leilighet.. De var utrolig flotte i fjor i det gamle trekkfulle huset vi bodde i...nå ser det ut som om alle tar kvelden.. :-( Men jeg gir ikke opp ;-)) Lykke til med bygge-prosjektet !!!

Linda sa...

Herlig blomstring i drivhuset:) Jeg håper mine kommer seg også... Lykke til med frøsådden:) Moro å være i gang:)

Mia sa...

Oj vad det blommar hos dig, ett drivhus måste vara fantastiskt. Och sådd, kul, bara jag får jord så...
Nu startar det upp igen, hageåret :)

AnitaH2 sa...

He-he, nei hun har ikke plass til Daybed, Krepsemor, i høyden en barkrakk eller to...
LOL!
Men når hagestuen kommer, da blir det vel full innvielse, Blomsterguri?