søndag 24. mars 2013

Liv i leiren! :-)

Javisst er det liv fremdeles!
Av og til stopper det litt opp, eller livet går i en helt annen retning. Jeg har vært gjennom begge deler det siste halve året. Først stoppet det opp i hagen på grunn av bygging av hagestue. Det var frustrerende! Og ny retning - Blomsterguri har  flyttet for seg selv.
Akkurat nå har jeg ikke drivhus, og kjenner sterkt at det ønsker jeg å ha igjen. Midt i flyttesjau og andre aktviteter,  venter jeg på at snøen skal smelte, så jeg kan få tatt mål bak mitt "nye" rekkehus. Kanskje det blir plass? Håper det!
Jeg har sådd blodbeger og diverse andre frø, som lever en heller kummerlig tilværelse på et kjølig vaskerom med lite lys. Det er ikke det året det blir størst produksjon hos meg :-)
Noe er ved sitt vanlige: Blomsterinteressen er levende, og jeg gleder meg til vår og sommer. Enn så lenge - ha en riktig god påske! 

7 kommentarer:

Fagertunhagen sa...

Lykke til med ny hage:)
Kanskje har du en ny vår i vente i dobbel forstand?
Ønsker deg en solfylt og glad påske:)

Blomsterguri sa...

Takk for hyggelig kommentar! God påske til de og!

AnitaH2 sa...

Har skjønt at det har vært endringer. Vil tro jeg har litt til overs om du trenger en stikling eller fem...
;-)

Unknown sa...

Høres bra ut Anita! Har nedprioritert sving i vår. Snakkes!

Unknown sa...

Har nedprioritert såing i år! Da har vi et treff, Anita!

AnitaH2 sa...

Kjempehyggelig. Nå har jeg vært en tur på Kulien, btw. Der hadde de ikke nedprioritert noe som helst, tror jeg! Veldig fornøyd med fangsten, men tror jeg må vente med å så noe mer til noe kan ut i kaldbenk...

krepsemor sa...

Så fint å høre fra deg igjen! Også her har livet tatt en annen retning enn jeg hadde forventet, men jeg tror det blir en ny fin start for meg og guttene! Foreløpig er jeg uten hage, men krysser fingrene for at det kan dukke opp noe!
Ønsker deg masse lykke til, og drivhus MÅ du jo ha :)