lørdag 19. februar 2011

Hvitt og kaldt

...er det ute, nok sagt om det. Magefølelsen sa at vinteren ikke var ferdig riktig enda, og nå er jeg glad for at drivhuset ikke er startet opp enda. Foreløpig har det heller ikke skjedd noen forsåing....  Kanskje jeg er blitt litt klokere i år enn jeg var i fjor? Hmmm...

Blodbeger, pelargonium og heliotrop spirer og trives. Jeg satser på at jeg kan bruke småsko ute før jeg må prikle. Det er lov å være optimist :-)

Jeg har "alenehjemme helg". Det vil si, det er jeg og katten som camperer her nå. Jeg har brukt tiden til å slappe av, gjøre litt husarbeid, sove, lese..... En liten tur på shopping har det også blitt tid til. Det er så deilig å kunne tenke bare på seg selv en gang iblant, og i dag tenkte jeg ikke på frø eller blomster da jeg gikk ut... men:
På min vei hjem ramlet jeg innom en liten Europris-butikk og jammen hadde de ikke frø til "svenske priser". Det finnes ikke motstandskraft, så nå blir det Dahlia og sommermargritt i første omgang, - og skulle jeg få et stort behov for erteblomster eller noe slikt, så vet jeg hvor jeg skal gå.
Og så ble det med en stor pose med lørdags-smågodt. Så nå sitter Blomsterguri i go`stolen, blogger, spiser orange krokodiller og nyter slutten av morsdagsbuketten fra sist søndag.

Ha en fin helg folkens!

6 kommentarer:

Turid sa...

Det høres ut som om du har det helt perfekt - å bare slappe av og kose seg er bare deilig! Frøkjøp - jo tror det blir litt mer på meg også, men i går klarte jeg å lukke øynene da jeg passerte frøstativene!
Ha en fortsatt god helg.

Marit sa...

Det høres fornuftig ut å bremse litt på såingen. Det er tid nok enda til å få frem masse spirer. Ha en fortsatt fin helg :)

krepsemor sa...

Åhhh, det høres herlig ut! Faktisk så er det ganske deilig å være hjemme alene, og gjøre akkurat som en vil! LUKSUS, er det =) Og å bruke litt av tiden til frøshopping er ikke å forakte =) Dahlia er et meget godt valg, min kjære Blomsterguri =)
Nyt resten av helgen!

Linda sa...

Ja,det er masse snø her i byen,huff.
Deilig med slike frihelger for seg selv:)det skal jeg ha neste helg.
Ja,frø er fristende....men jeg har ikke shoppet slikt ennå.
Men blomster det er fristende å ta med hjem.
Den skåla med smågodt så fristende ut.
Ha en fin søndag!

Linda sa...

Det høres ut som du har lagt en god plane for kvelden:) Håper den ble vellykket:) Jeg har også ventet litt med å så... men det kribler nå...
Ja den motstandskraften...sukk:)
Ønsker deg en god søndag også:) Klem

Margrethe sa...

Ingen tvil om at du har det godt! Det der med motstandskraft har jeg gitt helt opp. Jeg innser at enten må jeg la være å gå inn i butikker som frister med "hage-greier", eller så er det bare å ta fram lommeboka.
Ha en deilig søndag.