lørdag 26. februar 2011

Med bremsene på!

Kan du skjønne hvorfor? Jeg måker og måker, og så måker jeg igjen. Og slik går no dagan.
I går var det mildvær og regn, - da reiste utstikket du ser over garasjen. Det ligger godt plasser foran garasjeporten, og all bilkjøring er avlyst for dagen!
Hvis du lurer på hva Blomsterguri skal i dag - så kan jeg fortelle at jeg skal måke litt igjen. Det er slik tidsfordriv en kan ha, eller for å ta en positiv vri.... istedet for treningssenter. Styrketreningen foregår daglig utenfor husveggen! Puh!
Bildet er tatt kl. 23.00 torsdag kveld. Et brak av dimensjoner idet hele taket ble automatisk ryddet for snø. Egentlig var jeg på vei til køys, - men planene ble fort forandret til  -  å måke sti til inngangspartiet, og rydde plass til en bil i veibanen igjen! Det er en stund siden jeg har klart å kaste snøen over haugen - stort sett triller det ned på veien igjen. Ikke plass til mere tror jeg det betyr. Når jeg tenker meg litt om er det en god stund siden jeg kunne se noe som helst ut av kjøkkenvinduet. Både veien og nabohuset har vært borte i flere uker.
Og som om det ikke var nok - nå snør det "kattunger" ute - og det har det gjort i flere timer allerede. Jada, jada - våren kommer, - men ikke riktig enda. Derfor sier jeg at bremsene er på. Jeg sår ikke, jeg prikler ikke, jeg måker ikke sti til drivhuset! Men fine blomster i hagen denne sommeren også - det er jeg overbevist om at det blir! Dere vet hva jeg skal nå, og før jeg går igang med neste treningsøkt - benytter jeg anledningen til å ønske dere alle en riktig GOD HELG!

5 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Jøje meg for noen snømengder det er hos deg! Skulle tro bildene var tatt langt nord i landet. Her er det nesten snøfritt. Nå har vi sol og mildvær og den siste snøen går fort unna. jeg krysser fingerne for at det ikke blir noe mere snø på denne siden av sommeren. Et fasinerende land vi bor i.. ønsker deg en fortsatt god helg!

Kristin Aurdal sa...

Himmel og hav så masse snø dere har. Du har all min medfølelse. her smelter snøen i rekordfart, og jeg har tilbrakt dagen i drivhuset med å potte om pelliser.
God helg til deg også, og lykke til med styrketreningen :-)

Marit sa...

Huff ja, jeg ser dessverre det samme synet her. Det er forskrekkelig hvor mye snø det egentlig skal komme! Lykke til med måkingen, vi får i hvertfall trim ;)

Ina sa...

Stakkels dig. Her går jeg og jamrer over, at det stadig er frost og ikke kan komme i jorden. Det er sundt, at komme lidt lidt udenfor landegrænsen. Du må trøste dig med, at du holder dig i form ;-)

Hilsen Ina

krepsemor sa...

Huff, dette er ikke bra...Det virker som om at det enten er dere som får det, eller oss her på vestlandet =(
Men en tiltagende jordvarme hjelper forhåpentligvis til nedefra, slik at den reiser fort! Trøst sendes hermed!
Men god trim er det absolutt!
Her er det bare marker, og 12-13 varme, men neste uke kan her være halvmeteren.... Ha en fin lørdagskveld!