søndag 27. februar 2011

Venter på mars...


For å vedlikeholde treningsnivået litt, måket jeg en stund, før jeg ga opp og vasset ned til drivhuset. Der fikk jeg satt på taklyset. Det er med varmepære, så nå er det minus èn ute og pluss 3 i drivhuset. Ser litt fint ut mot den hvite snøen også. Jeg må stadig en tur bort i vinduet for å kikke :-)

I helga har frøposene blitt inngående studert og jeg fant ut at de fleste frøene jeg har liggende skal sås i mars og april - eller ute når det er blitt varmt i jorda. De få som kan sås i slutten av februar må bare vente litt. Minidrivhusene er godt oppbevart i hageboden. Og døra til hageboden er frosset fast!
Jaja, kan vel saktens kjøpe noen nye minidrivhus også da.  - Husker forresten godt hvor overfyllt det var i drivhuset i fjor. Leeenge før det kunne plantes noe ut! Kanskje det er like greit å vente litt til?

Selv om jeg har utsatt såingen, venter jeg fremdeles på forsendelse av frø fra BoGrønt og Rareplants. Syns det tar lang tid nå.  Greit å ha alt på plass når tiden er inne liksom :-)

I mellomtiden nyter jeg synet av rosene som jeg fikk av en venninne som kom på et sjeldent besøk.

Ha en fin uke folkens!

6 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Hyggelig veninne du har som kommer med roser. Drihuset med lys og hvit snø er bare lekkert selv om vi nå lengter etter vår.

Mia sa...

Nu är det bara två en halv tre månader kvar till utplantering.. Vi är nog många som är for tidigt ute, var stolt du som klarar vänta. Drivhuset ser inbjudande ut :)

Turid sa...

Du venter på mars mens jeg venter på april! Ser at du har hatt litt av en måkejobb den siste tiden - håper det ikke blir så mye mer snø hverken hos deg eller meg. Rosebuketten var helt nydelig - og drivhuset ser riktig flott ut mot all den hvite snøen!
Ha en fortsatt fin dag.

Linda sa...

Nydelig stemning med lys i drivhuset:) skjønner godt du må bort og titte:) Jeg avventer såingen jeg og... litt lærte jeg av i fjor... men det med mengder tror jeg nok jeg ha glemt... så det blir nok like full i år... men ved å vente litt og med den tidlige sommeren jeg har bestilt håper jeg at de ikke blir stående inne altfor lenge i år:):) Nydelig roser du ahr fått, heldige deg:) Klem

Mete sa...

Nyydelige roser! Heldig er du! Og de var nok fortjent!
Ellers er jeg i full gang med såinga - masse kommer finfint, men du store mi tid så smååå lobeliaspirene er :-0

De får stå en stund til før jeg tør å nærme meg dem!

Og du - det er bare 2t 40 min igjen til det er mars!

stallnilsen sa...

Æ blei litt utolmodig og er startet med såinga i drivhuset, har ennu ikke lært at blomstrene blir for store og for mange, før man kan plante dem ut her i Nord.
Fin blogg, har lagt dæ til som følger, koselig om du titter innom ;O) Lisbeth.