torsdag 18. mars 2010

Nå begynner det å hjelpe!

Snøen smelter fort nå. Plussgrader både dag og natt. Trappa er nesten helt bar, men det er plenty snø igjen der rosebedet ble lagt i fjor høst. Spennende å se om det er mye ødeleggelser.
Endelig har jeg fått satt inn Akeleia som skulle vært inne når det snødde som verst :-) Den skulle vært inne for noen uker siden, men jeg ga helt opp. Orket ikke måke snø mer enn nødvendig. Og da jeg endelig så at nå var snøen smeltet over kassen - fant jeg ikke mindre enn 3 potter med forskjellige Akeleier :-) Etter en del detektivarbeid har jeg nå funnet ut at den som skulle inn heter "Perfumed Garden". Nå står den på kjøkkenbenken og det blir spennende å se om det kommer opp noe! Ellers så har jeg satt ut Kaskadebergvalmuen - den har nok stått for varmt her inne, og det er svart som natten i potten. Nå hiver jeg den ut, og så ser jeg rett og slett hva som skjer. Kanskje jeg tar med meg alle som har stått ute og setter inn i drivhuset.... Må tenke litt mer på det før jeg bestemmer meg.
Ååh - lengter etter sommer!

2 kommentarer:

Tonerose sa...

ojoj, hos deg er det jo blitt skikkelig vår! Herlig! Her hos meg er det fortsatt hvitt overalt, men i dag regner det, så det håper jeg endrer seg snart. Gleder meg til å kunne titte etter spirer!!

Nydelig asalia forresten - flink du er!!

IngunnBW sa...

Se det ja! Så herlig! Da skal vi få en deilig påske med nye spirer som kommer om kapp i solen tenker jheg :) Her forsvant et ras av sne i regnet som falt i natt og morgentimene, så nå har jeg en liten flekk bar jord i et av bedene mine :) Jippi!