fredag 14. mai 2010

Parkering?

Fint vær og fri fra jobb. Holdt på en god stund med utplanting i hagen, før jeg fikk beskjed om at nå måtte vi ha flere polykarbonatplater. Da må blomsterguri ta turen til Grønt fokus! I samme farten fikk sønnen sitte på til sitt første jobbintervju :-) Da jeg rygget bilen ut av garasjen la jeg merke til at naboen stoppet bilen uten for en garasje - så tilhengeren og hadde lagt merke til at han nok skulle på søpla med litt av hvert. Tenkte ikke mer over det - før jeg stoppet bilen utenfor Grønt fokus og fikk en telefon fra mannen som sa at jeg "ikke burde kjøre bilen opp til huset, det var ikke plass til den". Slik så det nemlig ut utenfor blomsterguri sitt hus da hun kom hjem. Naboens bil har ødelagt litt av skifer-plattingen foran inngangspartiet, takrenna foran garasjene, gjerdet - som dere sikkert ser - hortensiaen min som sto på hjørnet av garasjen. Ja - slik kan det gå når en glemmer å ta på håndbrekket. En får bare være glad for at det kun ble materielle skader. Tross alt hadde blomsterguri og sønnen rygget ut av garasjen akkurat der bare minutter før!
Dette første til litt forsinkelser med pergolajobbingen, og det kommer nok til å ta lengre tid enn hva jeg så optimistisk har trodd. Mannen er så realist at han sier han ikke tror den blir ferdig til 17. mai. I tillegg har værgudene bestemt seg for at sørlendingene skal ha regn.....  Jaja - det kan jo være greit med litt fri innimellom også :-)
I dag har jeg plantet ut nesten alle Geranium "Orchid Blue", alle white Cosmos "Sensation", noen andre småtterier og sist men ikke minst så har jeg prøvd - og klart å redde noen av Duft Heliotropene mine. De likte frost minst av alle tror jeg, men heldigvis var det liv igjen i "bunnen" på et par av de. Har gledet meg veldig til å kjenne vaniljeduften utover sommeren. Den fine rosa pelargoniumen på bildet heter Sibyl Holms og er i full blomst - akkurat som alle andre pellisene,-  som nok må vente litt før de får stå ute om natten :-) Ha en trivelig kveld!

6 kommentarer:

Mia sa...

Vilken bild! Handbromsar är nog bra att ha :)

IngunnBW sa...

For et sjokk for sjåføren og dere å se... Godt det gikk bra med både ham og haven!

Margrethe sa...

Oiiiiiii! For en ulykke. Men godt at ingen ble skadet. Ting som skal repareres tar alltid tid, men i slike tilfeller kan man ikke ergre seg heller. Ingen gjør sånn med vilje :-). Du får smøre deg med tålmodighet. Håper værmeldingene lyger litt, og at dere får en solrik helg!

Ellen Walnum sa...

Nei men du skrekke tid! Godt at dere hadde kommet der avgårde før dette skjedde da!

Unknown sa...

Uaaaaææææææ!! Original hagedekor det der gitt. Huffameg. Godt det gikk bra da.

nefertiti sa...

Jøsses...!