mandag 6. september 2010

September!

Det er min måned det :-)

Det er den måneden jeg ble født, og plutselig liker jeg høsten! Overgangen fra sommer er liksom ferdig. Jeg har ingen forventninger om skikkelige sommerdager lenger, og da er det lettere å nyte de dagene solen faktisk skinner likevel.

Ingen flere hageprosjekter er planlagt fremover. Det måtte i såfall være å plante tuliplanløkene før det blir vinter :-)
Det blomstrer fremdeles en god del, men motivasjonen går i bølger.

Og når jeg sier blomstrer - det er nå stort sett i ampler og krukker det fremdeles er noe å se på. For bare noen uker siden var det mer å se på, men likevel... slett ikke verst.Høstens største overraskelse - Skaugumbegoniaen som titter frem under kjeglegrana :-)

Da jeg tømte krukkene fra i fjor, tømte jeg som vanlig jorda i diverse bed, og under forskjellige trær. Blant annet var det en krukke det ikke så ut til å være liv i - som altså havnet under kjeglegrana. Jeg tok skammelig feil, for det var liv i den krukka også!

Til neste år skal den få litt bedre plassering :-)


Ha en fin uke!

4 kommentarer:

Huset på landet sa...

He-he...
Har tittet gjennom deler av bloggen din - du skriver på en fantastisk morsom måte!
Masse fine bilder har du også!
Jeg legger meg til som følger momentant!!!
Takk for hilsen, det gjorde at jeg fant din flotte blogg!
Ha en fin kveld. :-)
Klem fra Line

krepsemor sa...

September er en fin måned, i alle fall når været er som nå! Gratulerer med bursdagen i september =) 3 av guttene mine har nettopp feiret bursdagene sine! Nå må det være pause på kakespising =)
Har Skaugumbegoniaen overvintret ute ??? Er det mulig? De slutter aldri å overraske oss....

Martes atelie` sa...

Så mye fine blomster du har. Likte uterommet ditt veldig godt. Der kan jeg tenke meg det er mye kos.

Lin sa...

Ja håpet om sommer er forlengst svunnent. Jeg får litt sånn dugnadsstemning. Jeg får behov for å sjaue. Så masse deilig som blomstrer hos deg ennå! Kos å få ta en titt!