lørdag 26. mars 2011

Priklehelg

Ojaaa - så er jeg godt i gang. Det er full prikling hele helga. Blomsterguri måtte gi tapt - klarer ikke å vaske nok potter, så da ble det en tur på Plantasjen. Potter og jord og dessuten noen få stiklinger, hvit og lilla Bacopa, Kjempe-Petunia og et par røde Million Bells. Noen poser med plukksalat og hodesalat-frø og en pose med frø til Eukalyptus "Silver Drop". Kassadamen sukket henført mens hun slo inn prisen og sa: "Åååh Eukalyptus - den dufter bare så vidunderlig" :-)
Dessuten har jeg hentet hjem Pellisene mine - 48 forskjellige sorter, med store og små i skjønn blanding. De små er bonus-stiklinger fra overvintringsvenninnen min Så kunne hun ta stiklinger av mine til seg selv. Praktisk ordning for begge.
Bilen var full fra bagasjerommet til og med forsetet - litt av et syn for den som fikk seg en kikk :-) Og om ikke så veldig lenge blir det vel enda flere pelliser.... og sikkert andre ting, for da skal vi på Hagemessa :-)

Ingen flere uhell så langt, men jeg lar støvsugeren stå en stund til for sikkerhetsskyld :-) I morra er det meldt dårlig vær ute, men det er meldt lunt, lyst og behagelig inne i drivhuset! Ha en knakende god søndag :-)

10 kommentarer:

Turid sa...

Takk for kommentar hos meg!
Du verden så masse planter du har i drivhuset allerede! Frodig som bare det. Flott ordning du har med "overvintringsvenninnen" din. Ser at du har et enormt arbeid foran deg så jeg sier lykke til! Gleder meg til å se dine hagebilder utover i sesongen - har fjorårets friskt i minne!
Fortsatt god helg.
(Vinteren er her fortsatt, men våren kommer til oss også - om en stund!)

krepsemor sa...

Og nå er Blomsterguri skikkelig i gang! Er det ikke herlig? Heldig du som har en venninne som tar var på overvintringsplantene dine. Syns jeg ser deg med bilen full =)
Herlige bilder av drivhuset ditt, og så bra med sommer i alle fall der da =)
Lykke til med en ny sesong!

Mia sa...

Frodiga, gröna vårdrömmar. Snart är det en grön djungel hos dig igen :)

Parkvegens Hageglede sa...

Jøje meg, for et syn! Her ligger det an til å bli like frodig som i fjor. Er det ikke deilig å ha kommet i gang med sesongen?

Kristin Aurdal sa...

Jøss for et blomsterflor det var hos deg, jeg er rene amatøren i forhold.
Ute snør det, men værvarslet for drivhuset er slett ikke så verst her heller :-)

Tonerose sa...

Skikkelig vår inne hos deg - helt herlig!! Tenker du var litt av et syn der du kom kjørende,med bilen stappfull av pelliser! Hihi. I kjent hagegal-stil! :0)

OJ - stiklingsgrøten din... Flaks at det gikk etter forholdene ganske bra,krysser fingrene for at det ikke skjer igjen! Håper du får en herlig søndagskveld!

Mete sa...

Åh,herlighet så fullt og flott det er hos deg, da! Det bugner, jo!
Så gøy!
Fant du stiklinger hos Plantasjen? Hvor hadde de gjemt dem?
Var en kjapp en der i går og skulle ha kalk, men så ikke noe annet. Kom bare hjem med to plantekuvøser i tillegg. Ja, også to klippere - en rosesaks og en annen klipper.
Tror sannelig jeg snart må ta meg en tur over og se hvordan du har det! (og kanskje jeg kan pushe litt småplanter på deg i år?!?)
Ha en fin søndag!

Cathrine sa...

Herlige bilder:) Tenk å ha et slikt velfylt drivhus! Heldige du:) Fin blogg, jeg vil følge med! Cathrine:)

Bille sa...

Herlig innlegg. Ser for meg den fullastede bilen, ja :-) Og så flotte bilder, enda godt du ikke trenger å ta værforbehold for å ta noen økter i drivhuset...

elle-melle sa...

Så herlig det høres ut med godt og varmt vær i drivhuset:)
Jeg har ikke varme i mitt drivhus, men når sola skinner er det deilig der inne på dagtid. Det er nok for tidlig for meg å ta det skikkelig i bruk ennå - jeg har heller ikke gjort det helt klart ennå, men jeg er i gang.
Jeg har et vekstrom i kjelleren som det er noe grønt i - heldigvis. Jeg har handlet stiklinger hos Kulien som jeg har gjort hvert år de siste årene. Det kjennes så godt nå når det er helt i starten på en ny hagesesong!