tirsdag 19. juli 2011

Stadig nye prosjekter

Og nå i kveld ble faktisk del èn ferdig. Det skal ikke være lett da vet du. Regn, regn, litt opphold, så mere regn etc. etc. Men - i dag bommet yr. no. Det var meldt store nedbørsmengder, men regnet har glimret med sitt fravær. Så nå er den lenge etterlengta plattingen kommet på plass under gjestehytta. Slik er det å ha fjellhage. Det er 3 platåer, og på det tredje har det kun vært ugress - og store mengder av det - helt til vi satte igang prosjekt platting for en drøy uke siden. Jaja, bare ugress er vel å overdrive. Kjempekonvall som hadde spredd seg over 1/3 av området - resten av stort sett ugress. Det er lagt lystett duk under, så det er å håpe på at det ikke bryter igjennom :-) Andre del av dette prosjektet blir bak stolene på bildet. Jeg skal knipse og fortelle mer når jeg har kommet i gang. Jeg har manglet en vindstille plass på tomta. Denne plattingen har ly på alle kanter, så nå tror jeg det er i boks - o`happy me!
Rosene blomstrer, og jeg har vært ut på tur med Roseklubben og fått se to fantastisk flotte rosehager. Den ene finere enn den andre. Så nå har det allerede kommet 4 nye "må ha" roser i hagen. Nye ideèr til hvor de skal være og hvordan jeg skal gjøre det fikk jeg også. Kameraet lå igjen hjemme.... Men - Bonfire får vise sin prakt så lenge.
Planting av blomster fungerer best når det regner har jeg hørt - får teste det i morra da :-)

3 kommentarer:

Margrethe sa...

Hage og prosjekter hører sammen, og det har tydligvis du også funnet ut. Gratulerer med avsluttet et, og lykke til med neste :-)

Linda sa...

Det var en flott platting og en skjønn rose:)God sommer:))

Thea Bakke Eriksen sa...

Så fint det blir med plattingen Ann Kristin! Flink du er, veldig gøy å se!! :-D