søndag 26. februar 2012

Sol og maling

Solen skinner ute, men temperaturen er ikke så veldig høy. Da er det vel like greit å få unnagjort malearbeidet inne i hytta. Lyst og fint har jeg tenkt å få det. Nå er to strøk unnagjort i taket og det første på veggene. Kjøpte maling som inneholdt kvistlakk og grunning - OG maling sa selgeren. Da er det dumt å komme hjem å se på oppussingsprogram som bruker akkurat samme malingen, og maleren sier at NÅ er det ferdig kvistlakkert og grunnet og dermed klart til å male siste strøket med maling!!!! Hmpf! Må nok ta en tur å kjøpe litt mer maling....... Et hakk mørkere da tror jeg :-)
Det er tre Rhododendron i parsellen - ikke så rent lite med knopper på de heller. Farge ukjent, så lenge - følg med, følg med.....
Hjemme igjen måtte jeg i drivhuset og vanne pelliser. De formelig ropte til meg: hvor har du vært? Ser du ikke at vi trenger vann og stell! Jeg fikk nesten dårlig samvittighet. Det har vært noen fine dager med sol fra blå himmel, og det blir rimelig fort varmt i drivhuset. Nå blir det vanning to ganger i uken.... Og snart er det vel på tide å klippe til fasongen for sommeren. Det blir det fort mange stiklinger av :-) Ha en fin uke!

4 kommentarer:

Linda sa...

Det ser ut til å bli lyst og flott i hytta:)
Spennede med blomster som kommer opp utover vår og sommer.
Ha en fin uke!

Furulunden sa...

Deilig å få malt hytteveggene tenker jeg. Vi overtar vår nykjøpte hytte 1. mars og da er det rett på 2 lag med grunning med kvistlakk og deretter to strøk maling, så det blir litt av en jobbe. Men er helt sikker på at det blir lyst og fint. Kommer til å dokumentere det litt på min hagebloggg. Ha en finfin uke:)

AnitaH2 sa...

Du har spennende dager! Jeg har allerede vært utpå med friser-saksa på pottene her, og nå har jeg plass-problemer. Sjeleglad for at du minte meg på de dyprøde! Nå er de stiklet!

Vivishagerom sa...

Jeg har klippet ned pellisene mine, og plutselig så hadde jeg veldig mange stiklinger! Blir nok litt vanning på meg fremover også!

Ønsker deg en fin kveld. Klem

Du er hjertelig velkommen til å være med på min give away.