fredag 2. mars 2012

Oppussing og vår

Nå går det unna med oppussingen i parsellhytta. Malt 3 strøk i taket, to på veggene og lagt nytt gulv med god hjelp av sønnen. Herlig å være ferdig så langt :-) I morra skal det opp en liten lettvegg mot kjøkkenkroken og lister (ferdig hvitmalte...) Komfyr og kjøleskap for gass er bestilt og er klart for henting om en uke. Da får jeg se hvordan kjøkkenkroken skal se ut - har en mistanke om at den blir rimelig liten :-)
Ute i parsellen har jeg rettet opp to frukttrær som sto skeivt. Nå står de med hver sin planke som støtte under en grein. Jeg tok ingen bilder av før og etter rett og slett fordi jeg ikke husket det. Nå blir det spennende å se om de overlever behandlingen. Det var ikke så lett å skjønne hvorfor de lente se vekk fra sola, men etterhvert fikk jeg en teori om at det ikke ble tråkket til rundt treet etter planting? Kanskje? Nå tvinges de ihvertfall til å stå beint, og alternativet er ikke bra. Hva har det med denne gule primulaen å gjøre da? Nei - skulle bare fortelle at den blomstret i slutten av februar :-)
Ikke er den helt alene om å blomstre heller.. Mini påskeliljene lyser opp i bedet.

Klosterklokkene som står tett opp til muren øverst i bedet blomstrer også. Uskarp bilde ble det, så det får heller bli en liten kikk en annen dag.
I går kveld var jeg på temakveld på Plantasjen. En riktig så hyggelig kveld med gartnerne og 5-6 damer som ville høre det meste om frø og blomster. Løker og knoller var temaet, men det ble snakket om mye mer enn det. Som det normalt gjør når hageinteresserte møtes. På vei ut fikk jeg med meg dette rosa fyrverkeriet.

Ønsker deg en knallfin helg!

2 kommentarer:

Lene sa...

Så godt å få litt hjelp til oppussingen!
Nydelig med små skjøre blomster i hagen tidlig på våren :)
Ha en god helg!
Klem Lene

Linda sa...

Åååå,så spennende å følge med på hytte og hage.vi får nyyyte helga her sør.:)