tirsdag 6. mars 2012

Nå går det så det suser...

....i Villa Hagero, som hytta i parsellen heter. Blomsterguri kan å sette opp lettvegg, det er herved dokumentert :-) Slik blir størrelsen på kjøkkenkroken. Det kommer til å bli plass til alt det som er nødvendig i en liten hytte.
Nå er det slik at 5 dager i uken er jeg på jobb, og andre aktiviteter, så det er om helga det må videreutvikles i parsellen. Nå kan jeg nesten ikke vente på at helga skal komme igjen - syns dette er utrolig gøy!


Og så er det enkelte snekkere som holder ord. Mandag dukket nemlig vår snekker opp som avtalt. Og han satte øyeblikkelig igang med hagestue i forlengelse av terrassen (ned mot drivhuset).
Der Rabiata ligger var det tidligere en kant og en glasskant for å beskytte krukkene med planter  mot kald vind. Nå blir det ikke flere krukker der, men det skal bli massevis av krukker og blomster inne i hagestuen når den er ferdig. Regner med at det tar noen uker å få det ferdig.... Jeg skal prøve å ta fortløpende bilder :-)
Her er et lite snap-shot av parsellhagen, og et av treene som måtte ha hjelp til å rettes opp. Jeg har lest litt mer om frukttrær, og det er mest sannsynlig vind som har fått treet til å lene seg over.
Når jeg bare får litt tid, skal jeg kjøpe en staur å sette i jorda - og binde treet fast. Det er slik de sier det skal gjøres i hagebøkene! Jeg har ikke hatt noe særlig erfaring med frukttrær og bærbusker. Nå må jeg visst lese meg opp på begge deler :-) Gøy det!

Ha det bra så lenge :-)

4 kommentarer:

Mariann sa...

Så flott det blir i hytta. Du er flink som til og med setter opp vegg, jeg er imponert.
Spennende med hagestue. Har hørt mye om håndverkere som ikke kommer når de skal. Så bra at din snekker hører til de pålitelige.

Elsa sa...

Det er så spennende å følge med på prosjektene du har på gang.
Lykke til videre:-)

Margareth sa...

Oi! Driver å setter opp levegger selv ja! Imprignert :-)) Dette blir veldig flott må jeg si! Blir spennende å følge med på videre utvikling!
Tusen takk for i går forresten! Det var kjempekoselig å treffe alle på Hagegale i går med masse prat :-))))

Unknown sa...

Hm???? Skrev jeg en kommentar eller ikke? Kanskje det blir dobbelt her nå. Men i alle fall.. her blir det jo knallfint!! Gleder meg til et glass vin her i sommer altså.