lørdag 10. mars 2012

Prosjekter

Ja, og det så det holder i alle retninger. Denne uken har snekkeren stått på - med unntak av torsdagen - da snødde det trollkjerringer sidelengs. Snekkeren mener dette blir veldig bra, og det tror jeg på :-)
Noen driver med lørdagsarbeid, og det gjorde murerne som snekkeren leide inn. Vekking kl. 07.45..... Ikke alle som var like begeistret for det kan en vel trygt si :-) Leca med innebygget isolasjon er det bilde av. Da jeg kom hjem etter en lang dag i parsellen var det nesten tomt, og veggene i rommet under er kommet på plass. Bildet får komme senere en dag. I morra blir det nok. Det er meldt fint vær, og jeg må ta en liten vanne, frisør-runde i drivhuset. Siden sist jeg laget et innlegg har jeg fått økt innholdet i drivhuset så det holder. Hagegal-kveld med pushe-stiklinger fra Jorunn. Hun har stort drivhus og har startet såingen tidlig med særdeles godt resultat. Jeg ble kjempeglad for alle stiklingene, og spesielt for de flotte blodbegerstiklingene. Mye annet spennende også. Ser for meg hvor det skal vokse - både her og der :-) 
I morgen den dag skal jeg ut å fotografere prosjekter. Ha det bra så lenge!

6 kommentarer:

Tigertina sa...

Så spennende! Gleder meg til å se hvordan dette blir! :D
God helg videre!

Vivishagerom sa...

Alltig spennende med nye prosjekter. Gleder meg til å se hvordan det blir.

Ønsker deg en fin sønag.

Linda sa...

Spennende med parsell,hagen og drivhus.God søndag!

amo sa...

Nå har jeg lest meg opp. Så mye spennende du holder på med. Vet ikke om jeg hadde greid å holde styr på to prosjekter samtidig.

Gleder meg til å se parsellen din etter hvert. Ha en fin dag!

krepsemor sa...

Så mye spennende dere har på gang da! Det blir fint å følge med på utviklingen både her og der! Beundrer den energien din!
Ha en fin søndag :)

Kristin Aurdal sa...

Så spennende med nytt prosjek, jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet, lykke til :-)