fredag 29. januar 2010

Blodbeger er i jorda!!!

Sikkert en hel måned etter hagegal-jentene, men pytt på - bedre sent enn aldri :-) Nå skal jeg teste tålmodigheten min igjen da. Ikke for det. Har noen ukers trening allerede.
Julerose eller "Helleborus" Black Beauty...  skal først stå med 22 grader jordvarme i 6 uker, så skal den ha 3 uker med -4/+4, det kommer enda flere hvis, om eller men etter dette også, men det må jeg ta når det kommer. Jeg har lånt bilde fra Plantamere, og den så helt svart ut

helt til jeg flyttet det hit :-) Så da er det enten svart eller mørkerød.
At det ikke spirer er ikke noe alternativ, enda...
Sett bort fra de frøene som ikke klarer å vente med å stikke hodet opp av jorda.. - bruker mange frø mellom 7-14 dager, så kommer de akkurat når du tror at det ikke blir noe av de :-)
Jeg har priklet i dag også...på kjøkkenbenken. Jeg liker det ikke noe særlig, men det er flere minus og snø i lufta. Værmeldinga sier vi må finne oss i kulden i hvertfall 10 dager til, men DA håper jeg å få flyttet inn i drivhuset. Jeg koser meg når jeg sitter der alene å prikler å tenker.
 Ha en flott helg folkens! og legg gjerne igjen kommentar!

5 kommentarer:

krepsemor sa...

Hei! Jeg kom plutselig over bloggen din, og ser at du sår du også! Er det ikke spennende? Men en må smøre seg med tålmodighet da, det har i alle fall jeg erfart ;o) Og det gjelder spesielt blodbeger! Mine har heldigvis spirt, og står nå og koser seg på kjøkkenbenken! Men de må nok snart ned på planterommet under vekstlys!
Nå har jeg lagt deg til i blogglisten min ;o) Må følge med på hvordan det går med frøsådden din!
Ha en god helg!

Ann Kristin sa...

Så koselig krepsemor! Jeg er nok litt sent ut med blodbeger, men jeg har sådd mye annet som allerede står under plantelys - på soverommet.....
Ha en god helg du også!

Hilsen Ann Kristin

Unknown sa...

Heeyyy! Her er jo bloggen din jo! Fant den på hageblogger.no Jeg legger den til på VHG lista. :-D

Ann Kristin sa...

:-) Den er grei.

yanmaneee sa...

golden goose outlet
balenciaga shoes
kobe shoes
jordan 6
goyard handbags
golden goose sneakers
golden goose shoes
moncler coat
off white
yeezy