mandag 25. januar 2010

Jeg fant, jeg fant

Blodbeger. Ikke på det navnet men under navnet: "Rhodochiton atrosanguineus Purple Bells". Det er Leuthens frø as som fører disse. 10 stk. for 50 kr, så har jeg frø noen år. Vakkert blir det også. Nå skjønner jeg hvorfor alle snakker om å så blodbeger først av alt. De bruker ca. 14 dager på å spire, og deretter 5 mnd. før de er noe å beundre.... Gleder meg uansett. Se så fin den er :-)
Ellers bestilte jeg: Geranium bohemicum Orchid Blue, Asarina blå, Cleome Spinnenpflanze blanding,
Hengepelargonium Red Queen, Malva moschata Rosa, Malva Mont Blanc, Malva Stripes, Heliotropium aborescens Vanilleduft, Monarda Panorama Roter Töne, Nemophila discoidalis Black Beauty, Phlox x hybrida Peppermint Candy, Euphorbia polychroma, Knautia macedonica Rødknapp.

Jada - her skal det sås og prikles og plantes i år også.

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Ja å skjønner jeg hvorfor Blodbeger er en favoritt for mange. Så flott da! Er dette eget bilde? Jeg har vanligvis ikke sånn tålmodighet med frø. Spirer de ikke etter en uke så havner de i komposten. Tror det er best jeg følger deg, så lærer jeg kanskje noe. Ha ei god helg.

Ann Kristin sa...

Hei Margrethe!

Neida, dette er et stjålet bilde fra Leuthens frø - dessverre, men jeg har store planer om å få egenproduserte å ta bilder av i løpet av sommeren. Alle jentene i hagegal-klubben snakket om å så blodbeger, og det er visst en årviss tradisjon. Syns du skal ha litt mer tålmodighet enn en uke før de går i komposten da :-)