mandag 21. juni 2010

Nye bøker

Det er gøy å være nabo med en bok-butikk når jeg er på jobb. De stiller jo ut blomsterbøker i vinduet, og jeg går forbi to ganger hver dag - minst!
Boken om Klematis og andre klatreplanter var veldig god. Det var også Hagens blomster fra vår til vinter. Jeg hadde en skikkelig koselig kveld med lesing.

Jeg sliter litt med utformingen av bloggen. Skulle vel aldri ha testet de nye malene når jeg var så trøtt den kvelden :-) Jeg skal vel prøve å komme tilbake til normalen på et eller annet tidspunkt. Nå er det mye fint i hagen, og det kommer en del bilder når jeg får ting på plass i bloggen :-) Ha en fin kveld!  

3 kommentarer:

Linda sa...

Alltid glad for gode boktips:) Nabo med bokhandel... det er nesten som å være nabo til et gartneri for meg det. Jeg elsker bøker, og da spesiellt hagebøker:)
Jeg skal rydde litt i bloggen min jeg, må bare vente på ferie:):) Synes din er fin jeg.)

Margrethe sa...

Synest bloggen din blei fin jeg. Nydelig bilde i "headingen". Som innkjøpsansvarlig på biblioteket innrømmer jeg at hagebøker blir litt forfordelt. Men så er de mye utlånt også.
Leste ditt forrige innlegg og tenkte at dette måtte være alle hagegale sin drømmehelg :-).

Mia sa...

Nytt utseende här ja, nu har jag ju inte hunnit in ofta i det sista men så illa är det väl inte, jag hade tänkt att kanske byta någon gång också, men jag har för stort textfält nu att bilderna inte passar om jag byter..
Clematisboken, den har jag, satt och läste och 'drägglade' mig genim hela januari med den, så glömde jag det hela. Nu när semestern börjar på måndag ska jag ta fram och studera den igen, så tack för påminnelsen. Var det inte en eller annan läcker orange i den, som författaren själv odlat fram eller något sånt..
Ha en fin sommarvecka och njut :)