onsdag 11. august 2010

Redningsoperasjon

... av Lobelia. Den lille tassen som jeg ikke trodde var liv laga - den bare stortrives på veggen sammen med "Buddyen" min. Vokser som et lyn og pynter godt på en hvit murvegg!

Det er mye som kan bli fint med godt stell :-)Skulle ønske at det var bare det som skulle til med Flasketreet også, men jeg har en liten mistanke om at det ikke vil gå veien. Før en ukes tid siden sank det plutselig helt sammen. Stammen vil liksom ikke bære lenger. Om det var varme, vannmangel, eller andre årsaker - det vet jeg ikke.

Nå har jeg gjort et forsøk på å sette den i ny jord og større potte, og så krysser jeg bare fingrene så lenge. Det var et eksperiment, og har vært veldig spennende, og gøy uansett hvordan utfallet blir. Cestrum har derimot ingen problemer. Den har vokst seg kjempehøy og har en stor blomst, og flere i vente.

Blomsten er veldig spesiell, men jeg har enda ikke bestemt meg for å om den får en overvintring innendørs et år til.


Caprifolen blomstrer med kjempemange  blomster for første gang. Og den er noen år! Slynger seg rundt rota etter furu-treet - og holder soluret
 med selskap.

Det dufter alldeles nydelig av blomstene. Litt sterk duft hvis den er med inn, men den kan jo settes et stykke unna der du oppholder deg :-)Det er nå litt å ta for seg i hagen, og andre områder inni og utenfor heimen. Heldigvis har det vært oppholdsvær nok til at jeg har fått begynt å fuge mellom skiferhellene.
Det er nok å ta av, og det kjennes godt i kroppen etter 4 timer effektiv jobbing i dag. Fikk besøk av naboen i går - han er murer. Ja, dette må tas før vinteren sa han.... Hadde planer om det, og nå er det herved dokumentert igangsatt!

Yr.no sier jeg må jobbe som en helt i morra, for fredag kommer regnet :-)

Her er det en som trives godt med bare å stå til pynt. Gul - men, oj, oj, så mye energi gult gir nå på slutten av sommeren!

Ha en fortsatt fin dag du som kikker innom!

5 kommentarer:

Mia sa...

Cestrum var en spännande planta, vilken utmanande blomma, den hade jag kommit ihåg om jag sett tidigare,( har alltså ikke det), borde du inte ge den ett år till? Massor att göra ute och inne men nu får det bli ute, inne kan tas i vinter. Skifferheller, så stiligt! Jag har nog bommat var dom ligger, är det nederst i hagen som du skrev om eller? Tiden räcker inte helt till bloggar heller dessvärre, suck..

Parkvegens Hageglede sa...

Flasketreet, veldig spennende. Håper du lykkes, det hender ting snur til det beste :-) Skiferplassen blir stilig, skifer liker jeg..

Linda sa...

Alltid spennende å prøve noe nytt, om det går eller ikke så er det uansett gøy:) Men jeg håper flasketreet kommer seg:)
Kaprifol er en yndling på denne tiden, og duften er henførende, nydelig:) Jeg har flere planter som jeg har satt som stiklinger, og de skal snart i jorden:)

Så fint gulvet blir,flink du:)

Ha en god hagehelg:) Klem

yanmaneee sa...

kd shoes
jordan shoes
yeezy
bape outlet
michael jordan shoes
lebron 15 shoes
pandora
birkin bag
yeezy 350 v2
nike shox

seseth sa...

allez sur mon site dolabuy.ru vérifiez-le sacs répliques de bonne qualité Découvrir plus https://www.dolabuy.su