tirsdag 2. februar 2010

Drivhusdørene er frosset igjen!

Ja, det er sant. Jeg kommer ikke inn :-) Ellers så er møtet i kveld avlyst på grunn av snøstorm! Det er ikke gode kjøreforhold på Sørlandet i dag. Jeg er bare så fornøyd med at bilen vår karer seg frem i ubrøyta vei og opp alle bakker. I dag var det bare såvidt det gikk. Jeg bor slik at jeg ser E18 fra stuevinduet, og det er stillestående kø så langt jeg kan se. Grunnen er i følge min informant - 4 biler som står fast i en bakke!!!
Jeg har fyrt i peisen og er ikke lei meg for å få en uventet kveld hjemme :-) Denne karen får stå som motiv på at vi må vente litt på våren!
Jeg har sjekket sådden min, og det spirer det spirer i to plastkrukker - Dahlia "Diabolo Mix" og Hønekam "Empress". Jeg tror de to minidrivhusene som står oppe på mikrobølgeovnen syns det er veldig greit med lyslist helt ned i taket :-) Gryteklutene som vanligvis ligger på mikro`n er p.t  forvist til kjøkkenbenken.

Det er noe jeg har tenkt på av og til - hverken mann eller barn har kommentert at jeg fyller kjøkkenet med frø og såing. Det ser ut til være helt akseptert - gjett om jeg er fornøyd med det! :-)

3 kommentarer:

krepsemor sa...

He-he! Ingen som klager her heller! Det står to minidrivhus på kjøkkenbordet, og de blir flyttet når vi trenger hele bordet ;o)
Jeg flytter de pottene som spirer, ned på planterommet etterhvert, så det minker jo litt! Men da blir det plass til å så flere, både stauder og sommerblomster!(Kniiiis)
Det er så koselig atte..... Mye snø hos dere! Sikkert godt å få være hjemme og slappe av!Så koselig du har det på trappa!

Ann Kristin sa...

Koselig å høre fra deg krepsemor. Ja, snø er det nok av, men jeg liker snø, så det er greit. Du flytter ned på planterommet, og jeg på soverommet :-) Jeg har prøvd å få deg med på blogglisten, men husker ikke hvordan jeg skal gjøre det. Det er dette anleggsarbeidet da vet du. Ha en fortreffelig dag!

Elsa sa...

Ikke noe kjekt med frosne drivhusdører. Du får håpe på noen milde dager så du kommer deg inn i drivhuset.
Her hos meg dukker det opp spirer. En blir så utålmodig når en sår, begynner nesten å vente på spirer med en gang.
Jeg bruker badegulvet til sådd som skal spire varmt.

Ha en fin onsdag:)