onsdag 10. februar 2010

Vi vil prikles!!!!

Ser det ut som om de sier :-) Tett i tett med spirer som vil ha en egen liten bolig. Det skal de få også om noen dager. Værmeldingen melder fint vær og kun minus 1 grad. Da går det greit å holde tempen. Jeg har også planlagt å kjøpe meg ny måler som sier fra hvis det er fare for frost. Det kan redde mange små spirer gjennom våren. Da er helga planlagt! Gleder meg!
I går kom katalogen fra Bakker i postkassa. Jeg var snar å kaste den i papir-oppsamlingen - uten å åpne plasten! I fjor bestilte jeg mye fra Bakker, og overvintringsplantene kommer nok derfra. Likevel - Nå er det  innkjøps-stopp. Det blir nok blomster i hagen i år - spesiellt hvis det spirer i alle de krukkene jeg venter på. Malva sylvestris stripes hadde stukket hodet opp, men bare èn foreløpig. Jeg kjenner at jeg sliter med tolmodigheten. Det har tatt mye lengre tid enn jeg optimistisk nok trodde da jeg sådde. Mange av de første  frøene jeg sådde dukket jo opp etter bare et par dager. Nå står utfordringene i kø. Jaja - slik er livet.
Jeg øver på å ta bilder inne - dagens bilde er helt ferskt - fra benken på soverommet. Prikling?8 kommentarer:

Unknown sa...

se her var det fin spiring ja!! jøssesmeg!

krepsemor sa...

Flotte spirer du har! Det spirer også hos meg, men noe mer beskjedent enn hos deg ;o)
Prikling blir nok foretatt til helgen, tenker jeg! Tålmodigheten ja, det skorter litt her også. Mange trege frø som bare ligger og koser seg under jorden, ser det ut til! Jaja, må nok smøre meg enda mer med den berømte tålmodigheten!
Har du drivhus? Heldige du! Drømmer om det........

Elsa sa...

Du store min som det spirer. Her får du nok litt av en priklejobb utover, men det er en koselig jobb det:)

Ha en fin torsdag:)

Kristin Aurdal sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Ser av bildene at du ikke har fritidsproblemer med det første - lykke til :-)

Laila -Karin sa...

Hei
Tusen takk for koselig hilsen.
da fant jeg fram til deg og..
Så heldig du er som har drivhus. Her blir det å gå på hagesenter når den tid kommer.
Jeg har klart å overvintre noen pelargonia i stuen. men det er alt.
For en herlig pus du har.Jeg følger deg gjerne videre jeg.

Blomsterguri sa...

Takk for hyggelig hilsen! Kanskje jeg må informere om at den pelskledde heter Rabiata.... det sier jo litt om hvordan barndommen var :-)Du er velkommen til å følge videre!

Kai Birger sa...

heisann.... er ikke dette fryktelig tidlig å få spirer. jeg har drivhus selv og jeg sår ikke før 1 mars. har prøvd å så i begynnelsen av februar også,mmen opplever bare at plantene blir for lange å pjuskete før de skal plantes ut....

Blomsterguri sa...

Du bør ha en plass å sette spirene som er kjølig og med tilleggsbelysning/plantelys. Frø som trenger lang tid for å spire og gro blir sådd først. De vanlige venter jeg med til mars :-)