fredag 12. februar 2010

Fredag igjen!

Uken går så fort at jeg lurer på om den består av mandag og fredag? Godt er det å se frem mot to fridager. Nå har jeg akkurat kjørt datteren på skoleball. Stivpyntet, nyfrisert og med særdeles høye hæler - men så nydelig! Det rører en mors hjerte. Når jeg ser en vakker blomst i hagen kan jeg få den samme følelsen. Hjertet svulmer. Det er nesten uforståelig at noe kan utvikle seg fra et lite frø, for å bli noe så vakkert og fargerikt. Litt i det dype tankefulle hjørnet her nå.... :-)   Fra det ene til det andre:
Feiret fredagen med å kjøpe meg vidvinkel linse til kameraet. Det skal bli kjempespennende å teste den ut i morgen. Fant ut at det ikke var så lett å få skarpe bilder inne når lyset var dårlig. Så da byttet jeg tilbake til den "vanlige" linsa og gikk på terrassen  for å ta bilde av drivhuset om kvelden. Her ser dere hvordan det ligger til.

Ha en hyggelig helg alle som kikker innom!

1 kommentar:

krepsemor sa...

Litt spesielt når barna blir så store at de skal på ball! Min sønn nr 2 var på juleball nå på nyåret, men ringte klokka 22.00. og proklamerte at "det er så kjedelig"
Han er vel ikke helt "der" ennå!
Når det gjelder kamera, kjøpte min samboer digitalt kamera til en fin pris, men ingen av oss kan egentlig å bruke det, så der er en jobb å gjøre! I alle fall til jeg skal ta nærbilder av alle blomstene mine til sommeren ;o)
Ellers er jeg litt misunnelig på drivhuset ditt, så fint det lyser der nede.... Øsnker meg et drivhus, ja!
Ha en aldeles flott helg!