lørdag 6. februar 2010

Snufs....

og dobbeltsnufs. Jeg som gledet meg til helgen, for da skulle jeg få gjort så mye i drivhuset. Nå sitter jeg parkert i godstolen foran TV`n og har ikke fått gjort en ting hele dagen. Forkjølelsen kom som kastet over meg. Formen er heller elendig. Det er forresten typisk at jeg blir syk i helga. Tror kroppen innstiller seg på sykdom kun når den er i avslappet modus!!!
Litt feberhet hobbyvirksomhet blir det likevel. Paradisblomsten spirer.... :-) Jeg har visst hatt flaks med 60%. Nå står den under plantelyset på soverommet, og det blir spennende å følge den videre. Jeg har også vært på leting etter sådden med Keiservindel  "Naomis gift". Jeg har skrevet opp at jeg sådde den 31/1 - men - den er svart borte. Jeg har lett og sjekket merkepinner over hele huset. Hvis den ikke er i huset - er den da ute under snøen? Den skal spire i 21-28 grader, og det er det garantert ikke ute! Jeg får ta en runde til i morra, og hvis den ikke dukker opp, så får jeg bare så en gang til. Må regne med litt svinn på store anlegg er det noe som heter. Dette er visst et av de store anleggene nå for tiden. Jeg har bestemt meg for å så blodbeger på nytt også. Det er 3 spirer, og det er ikke nok! Tenker jeg får sette den på badegulvet og se om det kan gi bedre resultater. Jeg har hørt så forskjellig og roser tåler konkurranse av bunndekkere eller ikke. Den vurderingen tar jeg utover våren. Ser nemlig for meg at "Geranium Bohemicum "Orchid Blue" kunne vært fin mellom rosebuskene. Jaja - planlegging er halve moroa. På bildet ser dere gjestehytta vi satte opp nederst i hagen i høst. Det var liksom ikke noe annet fornuftig å ha der, og det blir nok bra når noen flere av prosjektene kommer på plass rundt den.
Ha en fortsatt riktig trivelig helg! 

1 kommentar:

krepsemor sa...

Uffda! Det passer aldri å bli forkjølet! Så bra at du likevel er i form til spirene dine ;o) Tenk at det ene frøet ditt spirte! Håper det går bra videre! Blodbegerfrøene mine spirte ikke før de fikk et par dager på baderomsgulvet! Jeg prøver også for første gang å overvintre blodbeger! Men sådde for sikkerthets skyld da! Lykke til videre! Og god bedring!