tirsdag 27. juli 2010

Brudeslør-kaos

Brudeslør og Khrysantemum i skjønn forening - for ikke å si kaos.


Cosmos som har blitt skyhøy og bustete. Blomstrer villig - og sikkert lenge utover sommeren - og sikkert høsten. Enda godt at de har fått et gjerde å lene seg mot.


Stadig nye prosjekter - denne gangen blir det trapp ned til 3. trinn i hagen - det vil si "under" og ved siden av gjestehytta.

Her er det "upløyd jord" - eller for å si det med andre ord. Myyye ugress og andre frittvoksende saker og ting.

Gleder meg til trappen er ferdig så jeg kan komme ned å beskue utkanten av eiendommen - og planlegge hva som skal skje videre :-)
New Dawn blomstrer villig videre. Bryr seg mindre om den sterke vinden. Det hjelper vel å stå langs en av stolpene til pergolaen - det luneste stedet i hagen!
Ingrid Bergman har fått en fin krukke å bre seg i. Nå er det flere blomster, og knopper på gang, så hun kommer nok til å gjøre en fin innsats videre utover sommeren. Det er ganske så deilig å ha en rose som er "regnfast" og tåler en trøkk :-)
Det var en liten statusrapport fra meg. Det er vakkert i hagen i disse tider! Ha en flott kveld!!!4 kommentarer:

Anonym sa...

Så mye flott du har i hagen.
Nydelige bilder du viser.
Må være herlig å ha drueranker.
Brudesløret var nydelig, hva heter den du har? Jeg får ikke til brudeslør, trives ikke hos meg. Prøver en ny sort igjen og håper det går denne gangen.
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag :o)

Mia sa...

Det ser ut till att dere är väldig produktiva/ kreaktiva/ arbetsjärn. Den trappen blir fin och gjör det säkert mycket lättare att komma till. Dessutom är det ju mera kul att ordna nya beplantningar när ramarna redan är på plats.
Det växer ju som det knakar hos dig, konstigt att man alltid oroar sig och tror att det ska bli tomt i bäddarna om våren, sen gror det helt samman. Brudeslør har jag inte men nu fick jag lust på det, den är säkert fin vid rosor också?
Fortsätt njut sommaren, detta har vi ju väntat länge på :)

AnitaH2 sa...

Hei! Takk for statusrapport! Jeg har snaut vært innom noen av dere hele den siste måneden, så dette ble en hyggelig kaffestund! Nå må jeg ut og se etter om mine drueranker har frukt, og så skal jeg ønske meg HC Andersen til bursdagen. Det må jo passe for en bokorm som meg...

Blomsterguri sa...

Takk for kommentarer alle tre :-) Bare Mio - jeg vet ikke hva brudesløret heter. Først kom det ingenting - det var for 8-9 år siden, og så har det bare kommet helt av seg selv - lenge etter at jeg trodde det ikke ble noe. Med andre ord - ikke gi opp :-)