fredag 2. juli 2010

Sommer og sol

Nå er det på tide med et innlegg igjen ser jeg. Skulle gjerne laget et hver dag, for det er stadig noe som skjer i hagen. Men - det har vært så travelt med jobb og vanning og andre aktiviteter. Det blir rett og slett ikke tid. Nå har jeg akkurat kommet inn fra vanning og kniping av det som skal vekk. Ikke småtterier å stelle med.

Duftskjærsminen er mer hvit enn grønn i år, og den dufter veldig sterkt! Vakker er den dog. Det er det faktisk mye annet som er også.


I dag ser pergolaen slik ut... mye blomster - ikke mindre i morra - men da ser den nok litt annerledes ut. Da skal plantetrappen på plass. Litt kreativt tankearbeid og så kommer det en enkel utgave. Den som venter skal få se!
Jeg har "ferie akkurat nå, og det passer helt perfekt med sol og varme.

Nam, nam - og det er mye av de også - månedsjordbærene altså! :-)

4 kommentarer:

Parkvegens Hageglede sa...

Så frodig og flott hos deg! Skjønner godt at det blir mye kniping og vanning :-) men er man plantegal, så er man plantegal.. Ha en strålende helg!

Margrethe sa...

Sånn er det her også. Dagene er fulle av kniping, vanning, litt omplanting, nyplanting (forkjøper meg stadig vekk) og planting av nye pellis-stiklinger. Men litt blogglesing får jeg tid til om morgenen.
Er veldig spent på trappen din. Jeg har inne en bestilling hos mannen i hagen. Ha ei god helg.

Marianne sa...

Så flott du har det, mange fine planter. Gleder meg til å se plantetrappen din. Kos deg med kniping og vanning. Er blitt en ivrig Pellissamler jeg også. Si gjerne ifra dersom du må knipe for mye iforhold til det du selv setter stiklinger av. Vil gjerne kjøpe da :)
Lørdagshilsen fra
Marianne (Lille) i pelargoniumsnettet

Unknown sa...

Så fint nytt design du har fått. Lekkert.
Og skal si det flommer over hos deg. Så bra!! Jeg har også "ferie" akkurat nå.. he-he.