lørdag 10. april 2010

Evolusjon og hagearbeid

I omvendt rekkefølge riktignok. Først var det hagearbeid. I nydelig vær og god temperatur ble det ryddet og klippet - pakket ut hagemøbler og potter som har vært skjermet under presenning i vinter... Herlig!
Jeg var en smule bekymret for de tørre plantene i drivhuset. De står i små 6 cm potter og når det blir varmt skal det ikke mye til før de blir helt uttørket. Nå så jeg at dette kom til å gå bra, og da benyttet jeg anledningen til en bra innsats med ompotting til større potter! Fullt i drivhuset.... nå står det to rekker med plantebrett på golvet - på hver side! Prydtobakken truer med å kvele Lewisiaen, og Petunian gjør så godt den kan ble å kvele blodbegerspirene - som endelig har begynt å vokse! Bare for å illustrere en liten del av kampen. Her er det snart full krig! :-) Jeg koser meg mens jeg står der å tenker ut lure løsninger for hvor de forskjellige best kan stå. Jeg ser at jeg kan ta med meg en del til neste hagegal-møte....... Spørsmålet er om noen andre har bedre plass enn meg.... tvilsomt......

Evolusjon - det er stand-up showet til Dagfinn Lyngbø. Han har vært i Kristiansand de siste dagene, og fått terningkast seks i avisene. Billetter ble bestillt i februar på oppfordring fra mannen. Nå har vi nettopp kommet hjem etter en drøy time med latter. Vil vel kjenne det godt i magemusklene i morgen tenker jeg . Det var driv, energi og god humor. Jeg kommer nok til å fortsette å le en stund utover kvelden, og det har jeg ikke vondt av. En god latter forlenger livet, og det er jeg sikker på at et god dag i hagen også gjør!

Ha en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

Tonerose sa...

Så morsomt med stand-up! :o) Så flink du er i hagen og drivhuset, du imponerer med den bæringa med vann må jeg si. Men skjønner deg SÅ godt, ville nok ikke gitt de iskaldt vann jeg heller. Nyyyydelig den fylte rosa petunia/surfinaen var! Helt himmelsk.

åååå, jeg ønsker meg drivhus... :o)

Riktig god søndag til deg!!

Mia sa...

Vi var och såg den på Latter förra våren, och historier och scener från föreställningen kommer fortfarande upp runt matbordet :)
Om inte länge så är det väl dags att plantera ut eller? Då får vi hoppas att vattenmängden inte blir större än vi önskar :)