tirsdag 13. april 2010

Ser det fullt ut?

Ja - jeg ville blitt overrasket hvis du ikke syntes det. Enda har jeg ryddet plass til beina i dag, - bare så jeg kunne få vannet alt som tørker i denne solen :-)
Det er så fullt at jeg faktisk må ommøblere litt nesten hver dag. Den ene prøver å kvele den andre - kan umulig være sunt nå en drøy måned før utplanting!
Jeg har flere leveranser i vente, men jeg prøver å fortrenge det inntil de står her. Roser, pelargonium, stauder..... jah haaa - dette blir gøy!

Etter jobb må jeg passere en  Mester Grønn butikk på vei til bilparkeringen. Der hadde de i dag en fristelse for mye.... Se så fin denne "kulen" med fugl og blomster er. Tusenfryd "Bellis perennis" - kan jo plantes ut etterhvert også. Litt mer historie om de forskjellige staudene kan komme etterhvert. Jeg har nemlig gått til innkjøp av en bok som heter Stauder i norske hager, skrevet av Knut Langeland. Han har skrevet om staudenes historie og hvordan få en fargerik hage med stauder. Det er spennende å lese historien bak blomstene også - ikke bare praktisk informasjon. Men - mer om det ved en senere anledning. Jeg har et styremøte i MC-klubben om en halv time, og som kasserer må jeg vel møte... Ses! 

3 kommentarer:

Mia sa...

Gubban... vad det gror i ditt växthus, jag tycker inte det var länge sedan det var små fröplanter :)
Boktips, supert, alltid lika välkommet.

IngunnBW sa...

Til det kan jeg svare JA, det ser overfullt ut! Hvordan klarer du å bevege deg rundt der inne tro?

Mete sa...

Ser deilig og fullt ut, og jeg tror nok at selv om du hadde med deg masse på treffet i kveld, så må du fortsatt ha jungelfever inni der!
Veldig hyggelig kveld uansett!

..og har du lyst på kaffebesøk, så bor jeg ikke så langt unna.. _:-)