lørdag 24. april 2010

Hurra for Felleskjøpet!

Nå hadde de plantekasser uten drenering til salgs!!!!! Damen spurte om det var jeg som hadde vært der og spurt om de kunne ta de inn. Det måtte jeg bare bekrefte. Og ikke nok med det - pallekarmer til en brøkdel av prisen på Plantasjen. Ikke nye - men god som ny! Jeg fikk god service, og ble kjempefornøyd. Hvis de fortsetter sånn, så blir det god jord til salgs der også. Jeg sa at det var for sent med så- og priklejord - og jeg ville ha god kvalitet - slik som gartnerne bruker :-) Nå får vi se om de er lydhøre igjen. Hvis ikke så kan jeg jo ta en tur til Kulien igjen - der har de jo gartnerjord. Jaja - vi får se.
I dag har det vært nydelig vær, men ikke så veldig varmt. Jeg bestemte meg for å benytte finværet til å få ut mest mulig fra drivhuset. Ikke riktig alle, men mange flere enn i går ihvertfall. Det ser helt ut som et gartneri som bare venter på at kundene skal komme, for det er utrolig mye som blomstrer :-) Jeg visste ikke at jeg hadde så mye petunia og surfina som jeg tydelig har. De gjør nå utrolig mye ut av seg med de fine fargene, og ikke minst blomstervilligheten deres. Jeg har ikke bestemt meg for om de skal være ute i natt - eller om jeg må bære på alt plass igjen for natten. Jeg får vurdere litt utover kvelden. Mine to flasketre ser ut til å trives. Det er det minste som er på bildet, og de er utrolig finurlige i veksten. Den andre har mye lengre stamme, men, bladverket er ca. like stort. I morra skal de få nye og større potter tenker jeg. Nå har Bakker sendt mail at de den 20. og den 22. sendte varer som jeg bestilte. Jeg er ikke så veldig fornøyd med at det enda ikke er kommet hentelapp. Det vil i så fall si at den første forsendelsen tar nesten en uke fra den blir sendt - før jeg får den. Det skal bli spennende å se om det er noe vellykket. Det er vel lov å klage hvis det ikke går bra, og enn så lenge venter jeg fremdeles. Det er kommet blomster på en stikling jeg kjøpte på Plantasjasjen. Det var en pelargonium "Royal Blue" - kan vel ikke klage på hverken form eller farge. Og med bildet av den - ønsker jeg deg en god lørdagskveld!   

6 kommentarer:

Lill-Kristin sa...

Hei.

Kjempeflotte blomster- jeg er imponert :-) Får bare se og lære.. God lørdagskveld.

Tonerose sa...

jippi!! Endelig. :o) Du vil ikke vise oss nærbilde av disse vidunderne? Sånne som meg - har-desverre-ikke-drivhus-enda-men-kribler-ekstremt-i-fingra-mennesker, synes det er kjempestas å lære om slikt man trenger i drivhuset! :o) Må jo være veldig deilig å ha kasser som ikke vannet går gjennom, spesielt om man bærer alt vannet.. *sukk* det er plast"baljer" eller? Ikke undervanningsbrett, ikke sant? Hmm, er litt av hvert å sette seg inn i merker jeg!

Gleder meg STORT til drivhuset mitt blir en realitet. Satser på at det ikke er altfor lenge til. :o)

SÅÅÅÅ nydelig den fylte surfinaen var, og ikke minst pelargoniastiklingen din. Nydelig!

Ønsker deg en vidunderlig lørdagskveld!

Blomsterguri sa...

Lill-Kristin: Jotakk, følg med følg med.
Tonerose: Med så god en oppfordring skal det nok snart komme nærbilder av det som trengs i drivhuset :-)

IngunnBW sa...

Felleskjøpet er gull verdt ja :) Jeg fikk tak i kjempebillig bark der i fjor, og skal kjøpe 12 sekker til i år. Det begynner å bli glissent i de grove bedene mine nå har jeg sett, og dessuten har jeg en del som ikke er helt ferdig enda. Så mulig det blir 18 sekker :)

Mia sa...

Snacka om service, det är kul när dom tar en seriöst. Pallkragar, vad blir det av dom ?
Du har ett eget litet gartneri, så otroligt mycket! och royal blue har en nydelig färg :)

Mete sa...

Er DET flasketreet ditt? Hmpf! Da må jeg så igjen - mine kan jeg konkludere med at IKKE er levedyktige..
SÅ store på så kort tid!?! Du må ha magic fingers!