torsdag 8. april 2010

Påsken er over...

.... så da har restene av påskepynten i form av blomster flyttet ut på terrassen. Her kan de stå - så ser jeg de når jeg skal gå til drivhuset - og inn igjen. Gult er fint, men finest til påske. Finværet har såvidt begynt å vise seg i ettermiddag. Solen skinte og det var god temperatur i drivhuset. Jeg måtte vanne litt, og så fikk jeg pottet om den ene "Jesters Jacket" som var kommet.  Fattigmannsorkideene var på vei ut av drivhuset, så jeg kuttet de av - rått og brutalt. Så får vi bare se hvordan de takler det. Jeg skal ta et oversiktsbilde fra drivhuset igjen snart. Nå gleder jeg meg veldig til helga og få ordnet opp i de forskjellige bed og fjellsiden. Det er ikke noe som er bedre enn å jobbe i hagen når det trengs - og det er finvær :-) Èn dag igjen - så er det helg! Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

Mia sa...

Först var jag sent ut med att pynta till påsk och nu är jag visst lika sen med att ta bort det.. Du har ju en bonus där då, blomster ute allra redan och gulfärgen lyser ju upp så här års.
Helg och hagemässa, hur ska man hinna allt, jag har ju besök.. prioriteringar är inte alltid kul..

krepsemor sa...

Fargesprakende planter på trappen din ! Her står bare en gammel jernpanne med påskeliljer, og noen narcisser som ikke er kommet opp ennå! Men ellers så har jeg murerbaljer med tulipanløker i vente....Hva er fattgimannsorkidèer forresten?
Kos deg i hagen i helgen, og krysser fingrer for pent hagevær :o)

Margrethe sa...

Jeg har også ryddet litt i alt det gule nå, men gjemt dem litt inn i mellom urskogen av Pelargonium :-). Ja nå varmer sola i drivhuset,så vann må til i større grad enn hittil.
På hagebloggen min finner du en Award til deg. Håper du kan ta imot den. Ha en fortsatt fin vårkveld.