mandag 19. april 2010

Uff da - men skal ikke klage...

Kom hjem fra jobb og fikk helt bakoversveis da jeg kom ned til drivhuset. Jeg skulle nok ikke latt være å vanne i går likevel. Hadde besøk utover kvelden, og tenkte at det nok gikk bra - men - det er skummelt. Nesten alt er i små potter, så de trenger vann nesten hver eneste dag når det er sol. Tok ikke bilder der idag - det var et trist syn. Men - NÅ... etter 70-80 liter med lunkent vann fra kjøkkenbenken, mens Blomsterguri fikk en kopp kaffe og nyhetene servert, - har de tatt til vettet og reist seg opp igjen. Har ikke tenkt å klage mer om det. Syns så synd på dere som har fått snø igjen! Jeg har sendt varme tanker til dere, så da håper jeg det smelter fort :-) Merkelig vinter i år, men det må vel bare gå den rette veien likevel. Kameliaene blomstrer og tre av de er veldig fine. Kamelia Japonica har nok hatt det litt for kaldt, så bladene har gulnet. Krysser fingrene for at hun tar seg opp igjen utover sommeren. Har plassert disse tre skjønnhetene ved inngangspartiet - som ligger helt inntil veien i vår lille blindgate. Da er det nok flere som nyter synet av disse tenker jeg :-) Ha en fin mandagskveld!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tror ikke det er kulden. De tåler ikke direkte sol. Kanskje det heller er det?

Linda sa...

Så vakre:) Skjønner du fikk panikk når du kom ut og så de hang, det hadde jeg gjort også, he, he:) Godt de tok seg inn igjen når du fikk vannet dem:)

Oppdaget at jeg ikke hadde lagt deg til å listen min... enda jeg stikker innom deg støtt og stadig, men nå er du der:)

Jeg kaster meg på den varme klemmen, nå vil vi ha varme:)Det var frost her igjen i natt... men håper det ikke er mer en et par uker igjen før det er varmere i været...

IngunnBW sa...

Det er meldt 20 grader i slutten av langtidsperioden på pent.no! Det er noe å varme seg på, det :)

krepsemor sa...

Sa Ninni 20 grader??? Heldige dere....Jeg takker for alle varme tanker til oss med hvit guffe ute ;O) Nå skinner solen, og mye har smeltet, men det kom nok ca 30 cm, så det tar tid å få det bort, så send gjerne flere varme tanker du :)
Så bra at du berget plantene dine! Ville vært synd om det gikk galt! Neste gang kan du jo ta med besøket i drivhuset?
Ha det fint!