torsdag 15. april 2010

Hagegal møte i går

Det var kjempekoselig!
Hadde med meg litt forskjellig som jeg fikk gitt bort mesteparten av, men selv om bagasjerommet på bilen var fullt, så syns det ikke i drivhuset :-) Kanskje litt bedre gulvplass da. Jeg fikk noe med meg hjem også - hadde ikke tenkt at jeg skulle det, men - har ikke så god motstandskraft for ting jeg ikke har fra før. Så da ble det slik. Et par pellis, en fuksia-stikling, og - hmm.... hvordan skrives det... slik som er godt til grillmat og slik.
Etter jobben i dag har jeg plantet ut det meste av det jeg hadde meg meg hjem - en stor rot med lilla (motorsykkel)hjelm, juleroser (både en jeg fikk og de to hvite jeg har kjøpt før i år), Anemone og Tusenfryd som har vært påskepynt. Noen busker jeg fikk har jeg satt i en ventekasse med jord foreløpig. Jeg må få gravd opp de buskene som kuldegradene har tatt knekken på. Det er nemlig der de skal få stå. Husker ikke hva de heter i farta. Og så skal jeg tenke litt mer før jeg finner ut hvor sommerfuglbusken jeg fikk skal plantes :-)
Jeg har vært litt rundt å knipset, og fant denne primulaen med så skarp og fin farge i trappebedet!
Det var forresten i dag jeg skulle på fotokurs.  Det ble avlyst - og jeg ble flyttet over til et annet kurs som skal være 5. mai. Litt irriterende når jeg var så motivert for det, men slik er det med den saken. Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

Mete sa...

Grillmattilbehøret heter squash og er lettere å soise enn å skrive :-)

Takk for i går og takk for plantene! Har du noen navn til meg etterhvert også, så hadde jeg vært superhappy!
Kan ta bilder og legge på bloggen, og så sier du hva det er... Husker jo som en full gullfisk! Tettere i hodet enn jeg var i gårkveld.

Blomsterguri sa...

Takk for hjelp med navn - huska jo ikke hvordan jeg skulle skrive det :-) Når du blir frisk kan du få kaffe hos meg - og da får du navnene :-) Eller - hvis du heller vil at jeg skal ta en tur over sjøen, så tar jeg med boken - så får du navn på alt :-) Lett å glemme - det vet jeg også!

Ellen Walnum sa...

Takk for i går:) Nicotianaene er allerede plantet over i en krukke og står i drivhuset og venter på å få komme ut:)

Linda sa...

Høres ut som du har fått gjort masse:) Så deilig:) Jeg klarer heller ikke si nei til planter jeg ikke har...ser for meg fremtidige plassproblemer... Men den tid den sorg (eller glede)
Synd med fotokurset... tråkig med ting man har gledet seg til... Men håper det blir bra 5 mai også da:) Ha en god hagehelg. Klem

Unknown sa...

Hei og takk for sist ja! Kjempekos.
Nicotianaene er som Ellea sier, også plantet omhyggelig i krukke her sammen med blodbeger. Tenket de kunne være en fin kombinasjon, eller hva?

Margrethe sa...

Så kjekt det må være med slike Hagegal-treff! Jeg er imponert over alt du har i drivhuset ditt. Ser på bilda i forrige innlegg, og lurer på hvordan du får tid til alt. Håper du får ei deilig hagehelg.